Betaling

2nd Page ApS modtager betaling med VISA, VISA Electron, Mastercard og mobilepay.
Betaling vil blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.
2nd Page ApS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

2nd Page Aps leverere omkostningsfrit ved køb over 500 kr, på alle hverdage i en radius på 50 km fra Haderslev. er der mere end 50 km fra Haderslev, aftales med fragtselskab og deres leveringsaftaler. Der aftales individuelt med kunden hvordan fragten og hvor krukkerne leveres hvis der ikke er nogen hjemme. Der kan også afhentes frit på 2nd pages Aps lager, dette aftales individuelt med 2nd Page aps.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen. 2nd Page Aps. vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

2nd Page ApS
Langelandsvej 105
6100 Haderslev

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger,
så vi kan overføre det aftaltebeløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.
Meddelelsen skal gives pr. mail på info@2ndpage.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af
varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk
butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Updating…
  • Ingen produkter i kurven.